Wednesday, November 3, 2010

gelinya


amacam?

geli tak template baru ni?

ceh,cam budak baru nak naik. cam budak mak baru beli PC dekat rumah pastu baru nak berjinak-jinak dengan blogger. excited pasang template yang gedik-gedik.

ei.gediknya template.

tapi dah tukar. nak carik baru leceh. aiseh.

sementara tu,eii.geli.macam perasaan tengok mak mah pakai kebaya nyonya. ei.geli.

ade dot.dot lak kat atas. macam pijama zaman retro. hei.geli lah template ni.

11 comments:

Adib said...

Sekurang2nya ada la template! Baru jap tadi tersilap coding kat emandojang.com, abes satu website hilang. DASHBOARD pon hilang tak boleh access.

Serikandi Islam said...

ya Allah!dahsyatnye.tukar template smpai leh ilg satu website..emandojang tu website taekwando tu kan?
abes nk retrieve cane tu?

Adib said...

Tgh bertungkus lumus nak betulkan dengan Abdullah Hisham. Pening kepala la guna wordpress ni...

Adib said...

Nak nangis di ruang sini sat.

Serikandi Islam said...

haha.comelnye adib.haha.oke.oke.cry.cry.i pretend this is a councelling webpage.lol.

kai wordpress ke?

Serikandi Islam said...

eh eh.i try opening ur emandojang.heheh.blank.poor guys. kesian u guys.

Adib said...

Kai wordpress? Kai to bahasa jepun ke? :S

Yes, blank! Habuk pon tarak. Nak edit2 pon tak boleh. Kene reuplaod semua file balik. Allah musta'an.

Serikandi Islam said...

heh.innama'al usriyusraa.

gudluck ek.dugaan tu.

tp website putih je pung k pe.nmpk suci je.HAHAHA

Adib said...

Ya, kalau muka putih je, x de mulut, hidung atau mata, pon cantik. :P

sufiyyah zulkifli said...

ooo k.inchan....
ini yang anda sibukkan ye!!
x geli mane pun~ :)

Serikandi Islam said...

adib:haha.u got a point.haha

sufi: oooo..die pung ade belog.yeee

Related Posts with Thumbnails